Vi är så glada att du hittat hit!

Feels.se är en onlinebutik där vi säljer etiskt producerade lyxaccessoarer till ett rimligt pris. Vi värnar om hållbar produktion lika mycket som vi värnar om kvalité och service. Vi garanterar dig att allt vi säljer i vår onlinebutik håller samma kvalité som de produkter som säljs i de mest exklusiva butiker. Enda skillnaden är att vi inte syr på ett märke och lägger på en nolla till på prislappen.

Vår affärsidé är att du ska vara så pass nöjd med ditt köp hos oss att du vill rekommendera oss till dina vänner. Det är den typen av marknadsföring vi vill leva på! 

Vår företagsfilosofi

Feels.se grundades som ett resultat av en passion för exklusiva tyger och ett brinnande intresse för E-handel. Vi ser E-handel som framtiden och en möjlighet för konsumenten att sätta krav på återförsäljare. Genom tillgänglighet och transparens kan E-handeln bidra till mer medveten konsumtion. 

Vi lägger stor vikt vid att allt vi säljer produceras på ett hållbart sätt. Arbetarna som tillverkar våra varor ska ha goda arbetsförhållanden, det ska finnas garantier för att djur som bidrar med sin päls tas väl om hand och ett miljövänligt tänk ska genomsyra hela produktionen. Se bilder från produktionen längre ned.

Vi har skapat en opretentiös arbetsplats där människor trivs och vill vara med och bidra. Vi jobbar alltid med våra kunder i fokus och vill skapa en så bra kundupplevelse som det möjligtvis går!

Nöjdhetsgaranti

Vi kontrollerar ständigt våra varor. Vi skickar in prover på våra produkter för att hela tiden försäkra oss om att de håller toppkvalité. Om du inte är nöjd är du alltid välkommen att få lämna tillbaka eller byta varan inom 45 dagar. Vårt mål är alltid att alla ska vara nöjda efter att ha handlat med oss. 

När du kontakter oss vill vi att du ska känna dig säker på att du får prata med vänliga människor som gör allt de kan för att hjälpa dig. 

Läs mer om hur du gör en retur eller andra vanliga frågor här.

Vår leverantör

Vår leverantör är lika passionerad när det gäller kashmir och hållbarhet som vi är. Paul King förälskade sig i Nepal efter att ha rest och jobbat i landet under 6 månader. Det var här han upptäckte de underbara pashminasjalarna tillverkade av håret från de lokala Capra-Hircusgeterna. Håret från dessa getter ger en av de absolut finaste kashmiren i världen. Han har tillsammans med sitt team arbete i många år för en produktion där djuren, människorna och naturen kommer i första hand.

I dagsläget är det 69 st arbetare med fast anställning i Nepal som gör våra produkter. De har god lön med lediga helger och betald semester. De har varit ungefär samma team under 15 års tid. Det är sällan någon som slutar. Detta har gjort att flera anställda har titeln ”Master” vilket innebär mångårig erfarenhet och skicklighet i vad de gör. Det är ingen hemlighet att detta är en stor del av deras framgångsrecept!